Direktlänk till inlägg 18 juni 2011

Svenskor överfallna, en svenska mördad i Spanien

Av machismonytt - 18 juni 2011 21:51

En ung svensk kvinna, bara 18 år gammal, har mördats av en manlig 30-årig spanjor, under sin vistelse i Spanien, där hon firade att hon tagit studenten.

Rättelse 2011-06-19: flera läsare har hört av sig och är mer upprörda över felet i texten som säger att våldtäktsmannen/mördaren är spanjor, än av själva mordet/våldtäkten i sig. Våldtäktsmannen/mördaren är alltså inte spanjor.

http://svt.se/2.22620/1.2458993/ung_svenska_knivmordad_pa_spansk_turistort

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ung-svenska-mordad-i-spanien_6255406.svd

"Gärningsmannen ska ha brutit sig in i det rum på vandrarhemmet som svenskorna bodde. Han ska sedan ha utsatt en av dem för ett våldtäktsförsök. Den överlevande kvinnan, som ska ha skurits på hals och händer när hon försökte försvara sin kamrat, uppges ha flytt rummet för att hämta hjälp. Hennes skador är enligt UD lindriga."


En man som, med våld, försökte tvinga sig in i två flickors kroppar för att runka av sig i dem och tillfredsställa sig själv sexuellt, blev med ens inte bara en våldtäktsman utan också en mördare. Vissa mäns sexualitet är farlig. Direkt livsfarlig.

 
 
Ingen bild

T5

18 juni 2011 22:41

Hemskt att man inte ens kan åka på semester längre utan att behöva ha livvakter.
Man skäms att vara man när man läser detta.

machismonytt

19 juni 2011 09:52

Kvinnor verkar ha svårt för att få vara ifred från mäns sexualitet och våld lite överallt på jorden? Det är inte bättre i vårt avlånga land.

Instämmer, man skäms över att vara man.

 
Ingen bild

En antirasist

19 juni 2011 13:26

Varför är det så viktigt med vilken nationalitet mördaren har? Ni är bara äckliga rasister hela bunten. Jag spyr på er och kommer aldrig mer att läsa er blogg.

machismonytt

19 juni 2011 19:56

För bloggen DRG har det ingen betydelse om våldtäktsmannen/mördaren är spanjor, svensk eller marockan. För bloggen DRG är den 30-årige mannen en mördare/våldtäktsman, inte mer än så.

Vissa av läsarna visade dock stor upprördhet över att en spanjor felaktigt utpekades som gärningsman i bloggen.

Vissa av läsarna visade upprördhet mer över detta, än av själva mordet/våldtäkten på flickorna, besynnerligt nog.

Det, om något, visar vilket snedvridet perspektiv vissa människor har.

DRG är inte en rasistisk blogg. Tvärtom. DRG vet att våldtäktsmän finns bland män av alla nationaliteter.

DRG är också väl medveten om att vissa svenska män vill låta påskina att deras kvinnosyn är så mycket bättre än mäns från andra nationer. Det är den inte.

DRG är väl medveten om att många män från hela världen har något gemensamt - en förfärlig syn på kvinnan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av machismonytt - 17 september 2012 10:21

David Eberhard, läkare i psykiatri, skriver en debattartikel kryddad med överdrifter. Han börjar med att ge ett val mellan tre politiker. Det framkommer snabbt attt det är tre män. Kvinnor förekommer endast som ordet älskarrinnor. Annars är ...

Av machismonytt - 23 augusti 2012 11:14

Det är feminismens fel att män mördar kvinnor säger Ulf Brunnberg, Det är med andra ord kvinnors röstrött som gör att män mördar kvinnor. Det är kvinnors fria abort som gör att män mördar kvinnor. Det är kvinnors rätt att arbeta som gör att ...

Av machismonytt - 11 augusti 2012 12:10

Europas abortmotståndare samlar sig enligt SvD. Dom som gör kvinnokroppen till ett slagfält och glömmer mannen. Mannen glömmer lätt mannen när det handlar om ansvar för sin sexualitet. Då ska kvinnan ta hand om den och dessutom bestraffas...

Av machismonytt - 11 augusti 2012 11:30

I Saudiarabien byggs en stad för enbart kvinnor skriver DN. I samband med näthatet i Assangeaffären skanderade en massa på internationella och nationella män på nätet om att Sverige är feminismens Saudiarabien. Något som har fortsätt att framför...

Av machismonytt - 9 augusti 2012 12:23

I DN  står om undersökning som gjorts om att stressade kvinnor väljer tjockare män och att lugna kvinnor väljer smala män. Nä jag bara skojade. All forskning utgår ju ifrån att mannen ska välja. Han ska välja sin kvinna, eller ofta flicka. ...

Ovido - Quiz & Flashcards